PUBLICITAT

Haciane completa uns discrets 200 metres papallona en l'adéu olímpic

  • L'andorrà atura el crono en 2min 06,37s, lluny de la seva millor marca (2min 04s), i és últim de totes les sèries
R. M. S.
ESCALDES-ENGORDANY

Periodic
El nordamericà Michael Phleps, durant la cinquena sèrie dels 200 papallona; Haciane va córrer en la primera Foto: AP / David J. Phillip

Hocine Haciane va competir ahir per tercera i última vegada a una cita olímpica (Atenes, Pequín, i ara Londres), i ho va fer als 200 metres papallona amb una discreta, molt discreta actuació. L'andorrà va ser l'últim de totes les sèries amb un crono de 2min 06,37s, 6,39s més lent que el millor de la seva cursa, però també pitjor que la seva millor marca, amb 2min 04s.

Haciane assegurava ahir que durant l'escalfament tenia «molt bones sensacions», però que després les coses no van sortir com ell volia, i ni molt menys com esperava Sergi Rayo, l'entrenador de l'andorrà. La intenció era superar la marca personal del nedador, i fins i tot lluitar per rebaixar el registre fins els 2min 02s, segons va confirmar ahir Haciane. «Hem fet una feina molt bona amb Rayo, la veritat», deia ahir l'esportista, «perquè a més es tracta d'això, de lluitar per millorar, però els 2min 02s ha quedat clar que estaven molt lluny», Amb tot, l'andorrà va dir que el seu temps a Londres «no ha estat malament», tot i que sí que va assumir que el resultat no el satisfeia en absolut.

LA CURSA, DE MÉS A MENYS / Haciane confirmava que la seva primera part de la cursa havia estat molt bona, amb bones sensacions: «La meva prova és molt diferent a la de Mònica (Ramirez), perquè ella corre un 100 i jo un 200, i fins el 125 m'he trobat molt bé». Ara bé, al final la cursa se li ha fet massa llarga: «A partir del 125 sí que m'ha costat bastant mantenir el ritme de carrera».

EL FUTUR DEL NEDADOR / Hocine Haciane, que va complir al principi de juliol els 26 anys, assegurava ahir estar «molt content» de la seva trajectòria esportiva al llarg de tants anys. És conscient que s'està acabant, però preguntat pel seu futur va assegurar que té en ment canviar de club (l'actual és el CN Mediterrani de Barcelona), però no sap si tornar a Andorra o no. El que sí que va confirmar és que, si continua un any més, «serà per tenir un últim any que vull que sigui el millor de tots per acabar bé».

LA PRÒXIMA, LLOVERA DIVENDRES / La pròxima en competir serà Cristina Llovera en els 100 metres llisos d'atletisme. La primera sèrie serà a les 10.40h, tot i que encara no està establert l'ordre de participació.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT