PUBLICITAT

L'Andorra renova Carlinhos i busca tancar un fitxatge

  • L'ala Toni González, que tenia fitxa del filial, s'uneix al primer equip
R. M. S.
ESCALDES-ENGORDANY

Periodic
Carlinhos, amb la samarreta que lluirà una temporada més Foto: ÀLEX LARA

La secció de futbol sala del FC Andorra es començarà a estructurar aquesta setmana pel que fa al gruix de l'equip. Ahir, el club va arribar a un acord per continuar amb els serveis del brasiler Carlinhos. El jugador, que se sent com a casa i amb una gran adaptació a la vida al Principat, continuarà una temporada més. A més, el club busca tancar un fitxatge, si no avui, abans que acabi aquesta setmana, i al mateix temps va decidir ahir que Toni González, que l'any passat va jugar amb fitxa del filial Puigcerdà, ara serà al primer equip.

Mentre els moviments per formar la plantilla s'inicien, el club encara, però, no ha pogut acabar de confirmar la renovació de Xavier De la Rosa com a entrenador. Així les coses, de moment el renovat és Carlinhos, que se suma a Toni González i els juvenils Miquel, Alan i Cristo. Avui el club mantindrà més reunions per tancar jugadors, com ara Cabinho, Nacho Llamas i el porter Aitor Rubio.

Pel que fa a la possible nova incorporació, el que és públic és que és un jugador que va jugar a un equip de la Segona Divisió espanyola la temporada passada. Emili Puig va afirmar que busquen «jugadors joves, que hagin estat a Segona i que encaixin en la nostra realitat econòmica».

EL FUTBOL, PENDENT DE PUJOL / Pel que fa l'equip de futbol, Marc Pujol continua sense decidir el seu futur esportiu, sent com és el jugador que Justo Ruiz ha dit al club que vol que continuï sí o sí. Qüestions personals hauran de decidir. Tampoc no ha donat resposta Ilde Lima.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT