PUBLICITAT

Un detingut quan transportava grans quantitats de droga

  • L'home, andorrà de 55 anys, entrava al país amb haixix, cocaïna i èxtasi
EL PERIÒDIC
SANT JULIÀ DE LÒRIA

Periodic
La droga intervinguda ahir. Foto: SFP

La Policia va detenir un motorista de nacionalitat andorrana i veí de Sant Julià de Lòria de 55 anys quan intentava accedir al Principat amb un quilogram d'haixix, 120 grams de cocaïna i 92 càpsules d'èxtasi el passat 26 de juliol. Tal com expressa en el comunicat la Policia, aquesta incautació, en relació a la quantitat de droga, ha estat una de les més importants que s'ha fet al país en els darrers anys pel que fa a haixix i èxtasi, i la més important dels últims set anys pel que fa a cocaïna. El detingut ha ingressat a la presó i la investigació continua oberta.

L'home va entrar per la frontera del riu Runer amb una moto de gran cilindrada i matrícula espanyola el passat 26 de juliol a les 17.15, moment en què els agents del grup de Fronteres de l'Àrea de Seguretat Pública i Seguretat Ciutadana van efectuar-li el registre. Els agents van trobar a l'interior de la motxilla que portava a l'esquena una bossa de plàstic amb 10 plaques d'haixix de 100 grams cadascuna, 6 embolcalls de cocaïna – quatre de 10 grams, una de 30 i una altra de 50 grams– i 92 càpsules d'èxtasi.

El detingut va ser posat a disposició judicial divendres i va ingressar a la presó com a presumpte autor d'un delicte de tràfic de productes estupefaents. La investigació continua oberta, segons el comunicat de la policia.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT