PUBLICITAT

Crèdit Andorrà, l'entitat del país més ben posicionada al Top 1000

  • 'The Banker' situa el banc al lloc 757 del rànquing mundial que valora la fortalesa financera
EL PERIÒDIC
ANDORRA LA VELLA

Periodic
L'edifici Crèdit Centre, la seu central de Crèdit Andorrà. Foto: TONY LARA

Crèdit Andorrà manté una molt bona posició en el rànquing Top 1000 que elabora anualment The Banker, la prestigiosa publicació financera del grup Financial Times. L'entitat ocupa el lloc 757 a escala global i el número u al Principa. Tot i la conjuntura econòmica internacional, els resultats obtinguts al tancament de l'exercici del 2011 ratifiquen la solidesa i la solvència de Crèdit Andorrà i evidencien una gran capacitat de resistència davant d'un empitjorament dels escenaris, segons explica la pròpia entitat en una nota informativa.

El Top 1000 publica anualment la llista dels 1.000 primers bancs del món en funció de la seva capitalització. Aquesta classificació és de les més valorades internacionalment perquè avalua la fortalesa financera de les diferents institucions. Així, la posició de Crèdit Andorrà confirma el seu lloc privilegiat tant a nivell global com a banc de referència al país.

En aquest rànquing el sector financer andorrà està representat per dues entitats. Crèdit Andorrà ocupa la posició 757 a escala internacional i el número u d'Andorra, amb un Tier 1 Capital de 593 milions de dòlars. I el segon banc es troba a la posició 891, amb un Tier 1 Capital de 395 milions de dòlars.

Val a dir que el la llista general mundial l'encapçala Bank of America, seguit d'altres entitats com JP Morgan, HSBC, Citigoup, Well Fargo o Banco Santander. Aquesta classificació bancària que fa The Banker es troba entre les més valorades en el sector i a escala internacional, per la seva tasca d'avaluació de les fortaleses financeres de les diferents entitats.

EL GRUP / Crèdit Andorrà disposa de la xarxa d'oficines més àmplia del país i d'una plantilla integrada per 609 professionals. L'entitat gestiona un volum de negoci de 13.199 milions d'euros (2011) i és líder del sector en recursos propis, recursos gestionats, volum de negoci, inversió creditícia i beneficis.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT