PUBLICITAT

Un miler de persones signen contra de l'heliport al Patapou

  • La Plataforma recorda que tothom pot donar suport al manifest
EL PERIÒDIC
ANDORRA LA VELLA

Periodic
Pancarta de rebuig a la ubicació de l'heliport, al centre de la capital. Foto: ÀLEX LARA

Un total de 1.004 persones ja han signat el manifest ciutadà Raons per dir NO a l'heliport nacional al Roc del Patapou, segons va informar la plataforma No a l'heliport del Patapou (NHP) en un comunicat. Els tres punts de recollida de firmes han estat i continuen sent la pàgina web de la plataforma www.patapou.com, on fins ara s'hi han dipositat 480 signatures, el Comú d'Andorra la Vella, on s'han comptabilitzat 358 suports i el Centre Cultural la Llacuna, on s'han deixat 166 firmes.

La Plataforma NHP recorda, a través de la nota informativa, que «la recollida de signatures està oberta a tothom i que malgrat que els principals afectats són els residents d'Andorra la Vella, no cal ser resident a la capital per mostrar el rebuig». Tampoc cal tenir la nacionalitat andorrana.

A més, tot i que la plataforma està a l'espera de l'arribada dels tècnics francesos perquè elaborin els estudis pertinents, sosté que les persones que formen part de la iniciativa «continuem treballant sense afluixar per evitar la ubicació de l'heliport al Roc del Patapou i seguir recollint suport ciutadà».

En el manifest s'exposen els diferents perills i riscos que comportaria la construcció de l'heliport nacional al Roc del Patapou a l'entendre dels membres de la plataforma i d'aquells que s'hi han adherit. Entre els perills anunciats hi ha el risc de caiguda de blocs rocosos a la zona i la proximitat de la infraestructura al nucli urbà, tant per les maniobres com per qüestions de contaminació acústica.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT