PUBLICITAT

Debut matinal per al judoca Garcia i la nedadora Ramirez

  • La ronda de -66kg és a les 10.30h, mentre que l'andorrana és a la primera sèrie dels 100 esquena (10.00h)
R. M. S.
ESCALDES-ENGORDANY

Periodic
El cos tècnic i nedadors, a les portes del Centre Aquàtic de Londres, amb Ramirez al centre. Foto: EL PERIÒDIC

Després d'un dia en què encara es parlava de la cerimònia d'inauguració que els atletes no van veure –«com sempre vam haver d'esperar fora i només quan entres a l'Estadi veus el que passa», va confirmar ahir el banderer Joan Tomàs–, la delegació andorrana es va dedicar a seguir amb les sessions d'entrenaments. Avui és el dia del debut de dos d'ells, el judoca Dani Garcia, que disputa la seva segona cita olímpica, i la nedadora Mònica Ramirez, que debuta en una cita d'aquestes característiques.

«Estan tots preparats», comentava Eva Rodríguez ahir mentre Dani Garcia, que entra en acció a partir de les 10.30h en la primera ronda contra el paraguaià Abraham Acevedo, informava que havia estat entrenant en un tatami que li sembla «molt maco, el públic està molt proper, per tant les sensacions seran increïbles». Garcia va presenciar la competició de -60kg masculí i -48kg femení, però tenia la ment posada en com fer front al combat amb el paraguaià, al que considera «molt fort físicament»: «Sortirem a tantejar el combat, a veure quines armes té, per tant no buscarem el cos a cos i poc a poc en funció de l'evolució del combat triarem unes sortides estratègiques o unes altres». Amb tot, l'andorrà va assegurar que sortirà a «arriscar poc al principi».

Garcia es troba molt motivat, i sobretot molt a gust amb el treball fet i les sensacions que té a poques hores de la competició: «Estem molt satisfets amb la feina feta, i el resultat no canviarà les coses, passem rondes o no». La primera ronda és a les 10.30h, la segona a les 11.05h, els vuitens a les 12,29h, els quarts a les 13.11h, les semifinals a les 15.42h i la final a les 17.10h.

Per la seva part, la nedadora Mònica Ramirez debuta a uns Jocs a la prova dels 100 metres esquena. Ho farà a les 10.00h puntualment, perquè corre la primera sèrie, la més lenta de les sis que hi ha. L'andorrana, que ahir també va entrenar com cada dia des que va arribar a Londres, té una millor marca d'1min 05,56s, sent la millor de la seva sèrie. Hi són la uruguaiana Inés Remersario (1min 05,73s), l'hondurenya Karen Vilorio (1min 06,18s), Angelique Trinquier, de Mònaco (1min 11,38s), i l'armènia Anahit Barseghyan (1min 08,99s).



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT