PUBLICITAT

Intervinguts 38.000 euros de diner negre a la duana

  • La conductora els portava a l'interior de la bossa de mà
EL PERIÒDIC
VALLS DE VALIRA

La Guàrdia Civil ha intervingut 38.000 euros no declarats a la duana de la Farga de Moles, a les Valls de Valira (Alt Urgell). Els fets es van produir aquest divendres a dos quarts d'onze del matí quans els efectius de la Guàrdia Civil de la duana, que tenien un control establert passat el punt avançat del recinte duaner, van inspeccionar amb l'ajuda d'un gos ensinistrat per detectar bitllets un turisme de la marca Mercedes Benz amb matrícula espanyola i van comprovar que la seva conductora portava a l'interior de la bossa de mà un total de 39.000 euros que no havien estat declarats. La infractora, A. R. F., de 62 anys d'edat i de nacionalitat espanyola, que es dirigia a Andorra, va poder continuar el seu viatge amb 1.000 euros, en concepte de mínim de supervivència. La resta dels diners van quedar a disposició del Banc d'Espanya.

Precisament dimarts i dimecres la Guàrdia Civil va intervenir un total de 52.510 euros en dues operacions efectuades a la duana de la Farga de Mole. La primera intervenció es va produir el dimarts a les dotze del migdia durant la inspecció a un Volkswagen Golf amb matrícula espanyola. Els agents van trobar 10.310 euros en una bossa i dos moneders i van identificar l'infractor com a D. F. G., de 58 anys i nacionalitat espanyola.

La segona intervenció es va produir dimecres a les 9.40 hores durant la inspecció a un BMW amb matrícula espanyola. Els agents van localitzar 45.200 euros a l'interior d'una jaqueta, a la guantera i al reposabraços.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT