PUBLICITAT

Prop de 200 'motards' es donen cita a la 7a HD Mountain Custom

  • La concentració de motos personalitzades a Encamp és un referent per als aficionats
EL PERIÒDIC
ENCAMP

Periodic
Mentres el casc reposa sobre el manillar, ella parla amb un compant ahir. Foto: TONY LARA

La setena edició del HD Mountain Custom Festival va reunir ahir a Encamp prop de 200 motards, majoritàriament al volant d'una Harley Davidson. La trobada reuneix cada any gran varietat de models de motos customitzades, personalitzades i modificades d'acord amb els gustos del propietari, normalment un motorista convençut a l'estil dels protagonistes de roadmovies com Easy Rider. Sigui com sigui, el nombre de participants torna a confirmar que l'HD Mountain Custom Festival és una trobada de referència en l'entorn més proper, per als propietaris d'aquest tipus de motos, especialment dissenyades per fer quilòmetres i quilòmetres de carretera.

Nacho Antón, organitzador del certamen, va explicar a l'ANA que aquest any «han vingut aficionats de Catalunya, Castelló, València i Madrid, però també de les regions properes del sud de França». Antón va agrair la col·laboració del Comú d'Encamp que va cedir els espais per fer les activitats programades per tot el cap de setmana, però va lamentar que des del Govern no se'ls ajudi econòmicament a l'hora d'organitzar un esdeveniment que atrau «tanta gent de fora, que fa despesa en els hotels on s'allotja».

Els motards van començar a arribar divendres al vespre al nou campament Custom ja que aquest any va canviar d'emplaçament i va passar del Prat Gran al Funicamp. Ahir al matí, al Pas de la Casa, i davant d'una gran expectació per part dels visitants i compradors habituals, els participants al certamen van organitzar la tradicional cursa de lentitud que guanya qui arriba l'últim en un traçat en línia recta de 50 metres.

El punt àlgid de la concentració de motos va ser al migdia, quan tots els participants es van retrobar al peu del Funicamp per fer el tradicional dinar de germanor. A la tarda es van desplaçar fins a Naturlàndia on van fer també una cursa al Tobotronc. La jornada va acabar ben entrada la nit amb la celebració de diferents concerts en directe al campament Custom.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT