PUBLICITAT

El River 'andorranitza' l'equip amb Cinto Gabriel i Albert Farfán

  • Miguel Ángel Rodellar seguirà com a preparador físic i queda així tancat el cos tècnic
R. M. S.
ESCALDES-ENGORDANY

Periodic
Cinto Gabriel, en el passat Europeu de Petits Països amb Andorra. Foto: FIBA EUROPE / FILIPPO PRUCCOLI

La intenció clara del BC River Andorra és minimitzar la sensació que tenen alguns aficionats respecte a que el bàsquet andorrà no guanya amb un equip professional com el que es forma a LEB Or. És per això que el club, a més de mantenir Albert Farfán a la primera plantilla compaginant amb el segon equip, ahir va anunciar que entra en la mateixa dinàmica el pivot internacional Cinto Gabriel, que fins ara jugava a la Lliga EBA amb el CB l'Hospitalet.

El jugador andorrà, de 25 anys, ha completat una temporada a l'Hospitalet amb una mitjana de 8,1 punts per partit en 17 duels que ha disputat, amb 5,6 rebots per enfrontament. La seva trajectòria esportiva va estar inicialment vinculada al Joventut de Badalona des que tenia 14 anys. Tres anys amb la Penya i va marxar de júnior al Maristes Ademar, per estar dues temporades, fins que la temporada 2005-2006 va acabar al Bàsquet Badalona-Grupo Osorio de Primera Divisió, on va jugar dues campanyes per fer després un punt i apart en la seva vida com a jugador. Ja en 2010 va fitxar pel Castellbisbal d'EBA, per recalar en 2011 a l'Hospitalet, club que deixa ara per incorporar-se al River Andorra.

AMB RODELLAR ES TANCA EL COS TÈCNIC/ Ahir el club va tancar l'última renovació del cos tècnic. La preparació física seguirà a càrrec de Miguel Ángel Rodellar. D'aquesta manera, Joan Peñarroya ja sap que també mantindrà de segon entrenador Xavi Luque, que a més de mantenir el càrrec tindrà una nova responsabilitat al capdavant de l'equip júnior, amb l'objectiu de disputar les fases per pujar a Preferent. A més també segueix el fisioterapeuta David De Toro.

les dates de la lliga catalana leb / Ahir es van conèixer les dates de la Lliga Catalana d'equips LEB. Hi seran a la competició el River, el Força Lleida, el Barça Regal i el Prat Joventut. La primera semifinal la disputaran el conjunt andorrà contra el FC Barcelona Regal, el 8 de setembre a les 18.30h al pavelló Barris Nord, que acull la competició d'aquesta edició. En acabar aquest duel, a les 20.30h s'enfrontaran el Força Lleida Club contra el CB Prat Joventut. La final serà el dia següent, 9, a les 12.15h al mateix escenari.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT