PUBLICITAT

Un home, greu en caure-li uns troncs a sobre al Tarter

  • El treballador, resident de 36 anys, pateix «lesions vertebrals»
EL PERIÒDIC
CANILLO

Periodic
La pista Àliga, on va tenir lloc l'accident. Foto: TONY LARA

Un home va resultar ferit ahir al matí en caure-li a sobre uns troncs, mentre treballava a les pistes del Tarter. L'accident laboral va tenir lloc al voltant de les nou del matí i l'home, que va patir lesions vertebrals, va haver de ser rescatat pel Grup de Rescat, Immersió i Muntanya dels Bombers (GRIM), ja que es trobava en una zona de difícil accés, i va ser evacuat en helicòpter fins a l'Hospital Nostra Senyora de Meritxell.

L'home de 36 anys i de nacionalitat portuguesa pateix «lesions vertebrals», segons va informar el coordinador d'urgències de l'Hospital Nostra Senyora de Meritxell. El ferit va ser ingressat al centre hospitalari per tal de practicar-li les proves i saber l'abast de les lesions.

Segons fonts policials, els fets van passar mentre l'home tallava branques i troncs, i per causes que es desconeixen, uns troncs que estaven apilats li van caure a sobre, fent-lo rodolar pel lloc. El ferit és un resident de nacionalitat portuguesa de 36 anys i treballador pertanyent a una empresa externa contractada per Ensisa, que estaria realitzant tasques de desforestació per als treballs de remodelació de la pista Àliga, va informar l'ANA.

Des del centre hospitalari van informar que el ferit estava conscient i, malgrat les lesions a la columna vertebral, no es tem per la seva vida.

D'altra banda, des de la Policia van indicar que fins al lloc dels fets s'havien desplaçat efectius de la Policia, juntament amb l'inspector de treball, per esbrinar les causes de l'accident.

ESTADÍSTIQUES / Fins al mes de juny es comptabilitzaven, segons les estadístiques que facilita la Caixa Andorrana de Seguretat Social, un total de 2.001 accidents laborals. El sector d'activitats socials i serveis prestats és el que més sinistres acumula amb 405, seguit del de la construcció i el del comerç i la reparació de vehicles a motor, amb 377 i 362 accidents respectivament. Sortosament, pel moment no s'ha de lamentar cap víctima mortal.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT