PUBLICITAT

Acaben les obres de la rotonda del vial d'Encamp i la plaça Laurèdia

  • El punt rodó ha d'unir la futura desviació encampadana amb l'avinguda Joan Martí
EL PERIÒDIC
ENCAMP / SANT JULIÀ DE LÒRIA

Periodic
Foto:

Tant la segona rotonda del vial d'Encamp com la remodelació de la plaça Laurèdia, a Sant Julià de Lòria, es van donar per enllestides ahir.

La rotonda que unirà el futur vial d'enllaç amb la desviació d'Encamp va quedar enllestida després de finalitzar els treballs de pavimentació i d'embelliment del punt rodó. D'aquesta manera, finalitza la fase 2 del projecte, a l'espera que es completi la tercera fase, de construcció del nou vial que unirà la desviació amb l'avinguda de Joan Martí, que es va adjudicar l'abril passat per 750.400 euros.

La rotonda que s'ha enllestit aquesta setmana es va adjudicar a finals del 2010 per un cost de 663.749 euros, paral·lelament a l'adjudicació de la fase 1, corresponent a la rotonda del Prat del Genil, d'unió amb l'avinguda de Joan Martí, que va tenir un cost de 770.600 euros i que ja es va enllestir l'any passat.

D'aquesta manera, caldrà esperar a la finalització de les obres del vial, corresponents a la fase 3 del projecte, per tal que la nova infraestructura sigui una realitat. Aquests treballs es van adjudicar l'abril d'aquest 2012 per un cost de 750.400 euros, i tenen un termini d'execució d'un any, va informar l'ANA.

LES REMODELACIONS DE SANT JULIÀ / D'altra banda, a Sant Julià de Lòria també es van donar per enllestides ahir les remodelacions de les places Laurèdia i Calonge, coincidint amb l'inici de la Festa Major. D'una banda, la plaça Laurèdia, els treballs de la qual han anat a càrrec del Govern, s'ha convertit en un punt rodó i ha quedat preparada per rebre, de cara al setembre, el flux de vehicles provinents de la nova desviació. D'altra banda, també s'ha completat la millora de la plaça Calonge, situada davant del Centre Esportiu, eliminant les barreres arquitectòniques per fer-la més espaiosa, retirant els bancs d'obra i soterrant els contenidors. Les modificacions també han afectat l'enllumenat i la il·luminació de la font.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT