PUBLICITAT

Gil assegura que al Comú «no hi ha aspreses» amb la minoria

  • La cònsol major laurediana afirma que a les comissions es dóna tota la informació i que es col·labora
E. O. G.
SANT JULIÀ DE LÒRIA

La cònsol major de Sant Julià de Lòria, Montserrat Gil, va negar ahir que hi hagi «aspreses» amb la minoria comunal. Va assegurar que majoria i oposició treballen conjuntament i que a les comissions es dóna tota la informació. Així va donar resposta a les acusacions formulades des del Partit Socialdemòcrata dimecres, assenyalant sobretot el Comú lauredià, que asseguraven que es posen «obstacles sistemàtics» a la feina de l'oposició, posant traves a l'accés a la informació.

Gil va recordar que des del principi s'ha demanat una «oposició responsable» per treballar colze a colze i col·laborant. I va afirmar que així s'ha fet i es fa al Comú de Sant Julià de Lòria. Al seu entendre, «d'aspreses no n'hi ha hagut» i tampoc n'hi ha d'haver. Així mateix, la cònsol laurediana va assegurar que «la informació és transparent i pública», i tothom pot accedir a totes les actes del Comú. Igualment, va afegir que «som persones que treballem conjuntament», i a les diferents comissions s'està donant tota la informació.

DEL REGLAMENT / Gil també va opinar que el reglament d'organització i funcionament dels comuns no caldria canviar-lo. «El van fer tots els cònsols, i aleshores hi havia dos comuns socialdemòcrates», va recordar. Amb aquestes paraules també deixava entendre que les crítiques al text s'haurien d'haver fet quan s'estava redactant, i que el PS havia tingut l'oportunitat de fer-hi les seves aportacions.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT