PUBLICITAT

L'escola bressol Els Esquirolets tanca els dissabtes d'estiu

EL PERIÒDIC
ENCAMP

Periodic
Porta d'entrada de l'escola bressol Els Esquirolets, d'Encamp. Foto: ANA

L'escola bressol Els Esquirolets tancarà els dissabtes de juliol i agost, i el primer de setembre. Així es va aprovar en sessió de consell de comú d'Encamp. El motiu no és altre que la poca assistència d'infants –un o dos segons majoria i oposició– i l'alt cost que suposava tenir el servei obert. Durant la reunió, també es va validar la dimissió de la cap del Departament de Social i de la directora del centre Els Esquirolets.

Tant majoria com oposició van estar plenament d'acord amb la mesura adoptada vist que només utilitzaven el servei «un o dos infants i no té sentit tenir-lo obert», segons van explicar el cònsol major, Jordi Mas, i el conseller a l'oposició, Joan Sans.

D'altra banda, el consell de comú també va validar la dimissió de la cap del Departament de Social, Noèlia Carrión, que la va presentar a la consellera de Social, Olga Moreno, i després es va fer efectiva en la sessió de la Junta de Govern de la setmana passada. Carrión va demanar retornar a la seva plaça com a tècnica de turisme del Comú encampadà.

Aquesta dimissió es produeix coincidint amb les darreres polèmiques a l'escola bressol Els Esquirolets, i que van portar a la renúncia de la seva directora per la manca d'entesa amb Carrión. Precisament, en la sessió de comú també es va aprovar l'acta de la Junta de Govern en la qual es donava per acabada la relació laboral amb l'exdirectora. Tant Mas com Sans van reiterar la confiança en el projecte educatiu del centre i en la tranquil·litat dels pares i mares després de rebre les explicacions oportunes.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT