PUBLICITAT

L'home ferit al Tarter en caure-li uns troncs a sobre pateix lesions vertebrals

  • El ferit ha estat ingressat al centre hospitalari per tal de practicar-li les proves i saber l'abast de les lesions
27072012_hospital hnsm1
 Foto: ANA
L'home de 38 anys que ha resultat ferit aquest divendres al matí en caure-li a sobre uns troncs mentre treballava a les pistes del Tarter pateix 'lesions vertebrals', segons ha informat el coordinador d'urgències de l'Hospital Nostra Senyora de Meritxell. El ferit ha estat ingressat al centre hospitalari per tal de practicar-li les proves i saber l'abast de les lesions.
L'accident laboral ha passat al voltant de les nou del matí. L'home ha hagut de ser rescatat pel Grup de Rescat, Immersió i Muntanya dels Bombers (GRIM), ja que es trobava en una zona de difícil accés, i ha estat evacuat en helicòpter fins a l'Hospital Nostra Senyora de Meritxell.

Des del centre hospitalari han informat que el ferit està conscient i no es tem per la seva vida. Des de la Policia han indicat que fins al lloc dels fets s'han desplaçat efectius de la Policia, juntament amb l'inspector de treball, per esbrinar les causes de l'accident. Segons les fonts consultades, es tractaria d'un treballador pertanyent a una empresa externa contractada per Ensisa, que estaria realitzant tasques de desforestació per als treballs de remodelació de la pista Àliga.

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT