PUBLICITAT

La millora del darrer tram de Carlemany es posposa fins al febrer

  • El Comú vol evitar que les obres perjudiquin el turisme d'estiu i el d'hivern
EL PERIÒDIC
ESCALDES-ENGORDANY

Periodic
El tram més alt de l'avinguda Carlemany un temps enrere. Foto: TONY LARA

Les obres de millora del darrer tram de l'avinguda Carlemany han quedat posposades i es tornaran a abordar de cara al «febrer o març». Així ho va reconèixer la cònsol major escaldenca, Trini Marín, després del ball de Santa Anna de la Festa Major de la parròquia. Marín va assegurar que a l'estiu no és un bon moment per tancar aquesta zona perquè dificultaria l'arribada de turistes i perjudicaria als comerços i també va apuntar que han preferit esperar a la inauguració del túnel dels Dos Valires per facilitar la circulació i poder dur a terme els treballs a les voreres i al clavegueram.

Les molèsties que podrien causar les obres en temporada d'estiu i la necessitat de tenir un pas alternatiu són els arguments que va esgrimir Marín per endarrerir la remodelació de la part alta de l'avinguda Carlemany. La cònsol va assegurar que es tornarà a treballar de cara al «febrer o març», per fer les obres un cop passada la temporada d'esquí.

D'una banda, han volgut esperar a l'obertura del túnel dels Dos Valires per tenir una via alternativa, va exposar la cònsol. De l'altra, la majoria considera complicat fer el tancament d'aquest tram a l'agost amb la possible arribada de turistes. Dos preocupacions que, segons Marín, també els han transmès els comerciants de la part alta, va recollir l'ANA.

També s'ha descartat fer-ho al setembre perquè la licitació de les obres quedaria pels mesos d'octubre-novembre i coincidiria amb la temporada d'esquí, un fet que complicaria també la circulació a la parròquia, va assenyalar la mandatària escaldenca.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT