PUBLICITAT

Primers contactes

  • Els andorrans entrenen amb tranquil·litat abans de la inauguració d'avui i Dani Garcia ja coneix el seu rival
R. MORA
ESCALDES-ENGORDANY

Periodic
Moment de l'aixecada oficial de la bandera andorrana, a la Vila Olímpica de Londres 2012, ahir a la tarda. Foto: COA

El futbol, que sempre va per davant, ja ha començat a disputar-se abans que avui es doni el tret de sortida als Jocs Olímpics de Londres amb la cerimònia d'inauguració. La cita serà a partir de les 21.45 hora andorrana, amb la desfilada de delegacions i, entre les primeres, la tricolor amb Joan Tomàs de banderer al capdavant.

Mentre el protocol segueix el seu camí, ahir a la Vila Olímpica els andorrans buscaven al matí el seu lloc per entrenar. A la piscina olímpica ho feien Mònica Ramirez i Hocine Haciane. Els dos analitzaven la instal·lació i traslladaven les seves sensacions a l'entrenadora, Natàlia Meca: «Han trobat la piscina ràpida, estan treballant per trobar la tècnica que millor els vagi per millorar les seves marques». A la tarda, els nedadors i el gruix de l'expedició andorrana va acudir a l'acte de protocol de l'aixecada de bandera a la Vila Olímpica, que va comptar amb la presència del secretari d'Estat d'Esports, Jordi Cerqueda, així com del president del Comitè Olímpic Andorrà (COA), Jaume Martí.

Al mateix temps, ahir es realitzava el sorteig de la competició de judo. En la categoria -66kg, on competirà Dani Garcia, es va saber que el rival de l'andorrà serà Abraham Acevedo, de Paraguai. Es tracta d'un judoca jove, de 22 anys i el 227 del rànquing mundial, que a més debuta en uns Jocs. Sobre Acevedo, Laura Sallés, entrenadora de Garcia, va assegurar que es tracta d'un desconegut, però que sense dubte el sorteig els havia estat favorable perquè evitaven un cap de sèrie. «Centrarem tots els nostres objectius competitius en aquest primer combat, si es supera aquesta ronda ja replantejarem la situació i ens centrarem en els rivals següents», va dir Sallés. Dani Garcia competirà a les 10.30 hora andorrana del pròxim diumenge 29, quan també ho farà en la piscina Mònica Ramirez (100 esquena).



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT