PUBLICITAT

El serial de Flis s'acaba amb la renovació per un any

  • El club busca ara «un cinc gran i voluminós», afirma Francesc Solana
R. M. S.
ESCALDES-ENGORDANY

Periodic
El pivot seguirà una temporada més a les ordres de Joan Peñarroya. Foto: ÀLEX LARA

Si Francesc Solana, tan donat a enviar missatges a través dels mitjans de comunicació, deia el dia anterior que tenir a Dmitry Flis suposava fitxar jugadors de determinades característiques, ahir, que finalment es va saber que el pivot va donar l'ok a la seva continuïtat per una temporada més, el que s'havia de saber era quin era, ara, el perfil que busca el BC River Andorra.

Així que Solana, director general i director esportiu, declarava ahir a la tarda que el perfil era el d'un «cinc gran i voluminós», un home alt, molt alt, que superés ben superats els dos metres. Per concretar més, va assumir que el perfil de jugador és l'americà Shaun Anthony Green, jugador del Mallorca, tot i que va assegurar que no hi ha hagut cap contacte amb ell ni el seu representant –nou missatge entre línies. 2,03m d'home amb una mitjana de 14,1 punts per partit i 6,7 rebots. Un tanc que ja va ensenyar les armes en la lluita final del play-off per l'ascens a LEB Or de fa dues temporades, quan compartia banqueta amb Isma Torres, jugador que, per cert, ja no dóna el perfil que busca el River, segons va confirmar ahir Solana.

A més d'això, el director esportiu busca «un quatre que ajudi al tres», i amb aquestes dades s'acaba tot. Sobre Flis, una vegada fitxat, sí que va informar amb detall: «Mai havia jugat una temporada tan seguida com amb nosaltres, és important».



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT