PUBLICITAT

Demà comencen les obres de La Querola

  • El Comú d’Ordino ha comunicat avui en Consell de Comú l’aprovació en Junta de Govern de l’inici de les obres, un cop rebuda l’autorització de Govern per començar el projecte urbanístic de Jean Nouvel
26072012_maquina descarregant
 Una grua ha descarregat aquest dijous a la tarda la primera màquina que començarà a treballar per adeqüar el terreny de la Querola Foto: ANA/ Maria Creixell
Després de l’aprovació del Pla parcial per La Querola, en una sessió convocada de forma extraordinària tot just fa una setmana, el Comú d’Ordino ha comunicat avui en Consell de Comú l’aprovació en Junta de Govern de l’inici de les obres, un cop rebuda l’autorització de Govern per començar el projecte urbanístic de Jean Nouvel, i s’espera que demà mateix s’iniciï la construcció dels set edificis, tal hi com ha informat el Comú en el comunicat de premsa posterior al Consell. 
Continuarà en procés l’estudi per a l’impacte ambiental que pugui provocar la realització dels equipaments previstos en el conjunt residencial, una font i un amfiteatre.

La cònsol menor, Consol Naudí, ha comunicat el fraccionament de pagament per la cessió econòmica, demanat per la constructora, que es podria allargar a sis anys amb un permís d’obra de cinc. El Comú rebrà 1,2 milions d’euros en concepte d’aquesta cessió, 3,6 milions pels impostos i taxes dels set edificis, i 3.300 € pel projecte d’urbanització del Pla parcial. "Tenim ben clar que la quantitat servirà primer, per acabar les inversions en la mancomunitat d’aigües, i després, per rebaixar el deute", ha explicat el cònsol Ventura Espot. Naudí ha afegit que el benefici va més enllà de l’ingrés comunal:”hi guanya la parròquia d’Ordino i hi guanya Andorra, La Querola és motiu d’alegria per a tots”.

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT