PUBLICITAT

Mimi: «Tinc ganes de comprovar tot el treball que estic fent»

  • Entrena molt dur amb l'equip de Copa del Món de França i marxa avui cap a Ushuaia
R. M. S.
ANYÓS

Mireia Gutiérrez, esquiadora d'alpí de la Federació Andorrana d'Esquí, la número u del panorama nacional, està concentrada en la seva feina. Sembla que, més que mai, ella mateix nota que està en un punt tan important de la seva carrera esportiva que no pot deixar passar cap ocasió per millorar. De fet, porta al voltant una aureola de motivació. Es nota i no s'amaga: «Tinc ganes de comprovar tot el treball que estic fent».

Entrena molt dur des de fa mesos amb l'equip francès de la Copa del Món, i assegura que la diferència entre fer-ho amb aquestes noies i fer-ho amb les de Copa d'Europa, és molt alta. Fa dos mesos van fer un «gran bloc de preparació física» a Albertville, amb esquí indoor a Wittenburg –eslàlom, matí i tarda–, i avui viatja a Ushuaia (Argentina) per continuar amb la seva preparació. Hi serà, amb la resta de l'equip nacional de la FAE que ja hi és allà, des de demà fins el pròxim 27 d'agost, quan tornarà a Andorra per tenir descans «cinc o sis dies», seguir després amb el treball físic i tornar a Ushuaia de l'11 de setembre fins el 4 d'octubre.

ES TROBA EN MILLOR FORMA / «Estic millor que l'any passat en aquesta època», va dir ahir l'andorrana durant la presentació de la renovació del patrocini entre la FAE i Anyós Park, on entrena el físic. «Al canviar d'equip es nota, ens controlen molt més les dietes, els entrenadors, fem fins i tot tres sessions al dia... està tot molt controlat, amb treballs específics si s'ha de fer, personalitzats, metges... és tot molt més professional».

CONTACTE DIARI AMB EL PRIMER NIVELL / La presència de Mireia Gutiérrez a l'equip de Copa del Món de França inclou tenir un contacte constant amb les primeres espases de l'esquí alpí. Tessa Worley, segona a la Copa del Món, comparteix amb ella, segons va manifestar ahir la Mimi, totes les experiències amb el material que tenen, des de les botes fins als esquís Rossignol. «Espero que l'evolució continuï sent bona», va dir l'andorrana.

Aquesta darrera frase no és gratuïta, perquè el que la Mimi desitja és que les lesions la deixin fer la seva feina al cent per cent aquesta pròxima temporada. Treballa per tenir-ho tot lligat i ben lligat, tant físicament com tècnicament, mentalment. Vol estar a un altre nivell.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT