PUBLICITAT

El FC Encamp es reforça per als partits europeus

  • Sansa, Moreira i Eduard s'incorporen, així com Moisés i els juvenils Elder Alves i Didac Ansó
EL PERIÒDIC
ESCALDES-ENGORDANY

Periodic
Els jugadors de l'Encamp, abans de l'amistós d'ahir al Joan Alay. Foto: TONY LARA

Amb 14 jugadors, dels quals tres són noves incorporacions, dos juvenils i el recuperat per a la causa, Moisés, entrenador i jugador que a Europa només serà a la pista –Josep Bazán ocuparà la banqueta–, el FC Encamp prepara la pròxima cita de la Copa de la UEFA amb una il·lusió immensa, perquè la rebran al Principat per primera vegada, i perquè la intenció és donar la sorpresa. L'ala Christian Sansa, el pivot Cristian Moreira i el tanca Marc Eduard són els noms nous, mentre que, a més de Moi, s'uneixen als entrenaments diaris els juvenils de la casa: Elder Alves i Didac Ansó. La cita comença el 8 d'agost.

L'equip entrena cada dia de dilluns a divendres al pavelló d'Encamp de 21.00 a 23.00 i només els dimecres ho fa a l'escenari del torneig, el Poliesportiu d'Andorra la Vella, de 20.30 a 22.00. Ahir el conjunt encampadà va disputar un nou partit amistós contra jugadors andorrans de primer nivell, entre els quals hi eren Cabinho, Jorge Dias, Nuno Dias, Jona o Barbosa, entre altres. Demà tenen duel contra el BMS de la lliga nacional, i divendres contra el Casa Portugal.

PREPARACIÓ EXHAUSTIVA / L'equip va iniciar una preparació específica i exhaustiva des del passat 15 de juny. Tres setmanes de físic van donar pas al contacte amb la pilota i el treball tècnic i tàctic. La intenció es mantenir aquest ritme fins l'arribada del torneig que rebrà Andorra per primera vegada.

EL RÀNQUING DELS RIVALS / L'Encamp és el 47è equip del rànquing de la UEFA. El Maccabi Nahalat d'Israel és el 28è, els noruecs del Vegakameratene ocupen el 29è lloc, i els armenis del Shahumyan, el 37è.

 

GRUP E - COPA DE LA UEFA FUTBOL SALA

8 d'agost, 18.30h Maccabi Nahalat-Shahumyan

8 d'agost, 20.45h FC Encamp-Vegakameratene

9 d'agost, 18.30h Vegakameratene-M. Nahalat

9 d'agost, 20.45h FC Encamp-Shahumyan

11 d'agost, 18.30h Shahumyan-Vegakameratene

11 d'agost, 20.45h M. Nahalat-FC Encamp



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT