PUBLICITAT

L'acord entre el club i Lima és esportiu, però no econòmic

  • El FC Andorra renova Ludo i Dani Mejías, i espera l'evolució del genoll d'Aleix
R. M. S.
ESCALDES-ENGORDANY

Periodic
Ludo lluita davant de Joël, que també ha renovat aquesta setmana. Foto: ÀLEX LARA

Segueix la desfilada de futbolistes per la seu del FC Andorra per parlar de projecte esportiu i de diners, que en aquests temps és el que més importa. Ahir es van tancar altres dues renovacions, la de Ludo i la de Dani Mejías, i també es va parlar amb Ilde Lima, la gran atracció per al club. La reunió va deixar una cosa clara i una de fosca. La primera, que esportivament l'acord és total; la segona, que del tema de diners, no hi ha acord.

El club vol que l'internacional jugui a l'equip, i el futbolista disputar la Primera Catalana. Aquests ingredients donen un plat gustós, però encara falta cuinar el tema econòmic, i en aquest sentit les posicions no són tan properes perquè hi ha clubs de la lliga nacional de Primera interessats en Lima, i que paguen millor que el FC Andorra. El dubte és en si el central vol jugar la lliga andorrana, o a Primera Catalana per menys sou.

Amb aquest tema en l'aire, les renovacions van a bon ritme. Ludo, consolidat en l'equip amb Richard Imbernón i posteriorment amb la mateixa continuïtat en l'onze inicial a les ordres de Justo Ruiz, va donar el vistiplau a seguir, i el mateix va fer Dani Mejías, que tot i no tenir tants minuts, sap que l'Andorra el manté viu per continuar tenint minuts i pensar en la selecció. Pel que fa al davanter Aleix, de la Seu d'Urgell, el club està interessat en ell com ja ho havia estat en d'altres temporades, però s'està a l'espera de saber què té exactament en el genoll lesionat. Una ressonància farà sortir de dubtes i, llavors, decidir.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT