PUBLICITAT

El Consell votarà dimarts els canvis a la Llei del sòl

  • La Sindicatura admet els textos per crear diferents col·legis professionals
EL PERIÒDIC
ANDORRA LA VELLA

el Butlletí del Consell General va publicar ahir la convocatòria s'una sessió extraordinària pel proper dimarts en la que es debatrà i votarà la modificació de la Llei del sòl.

A més, tot i estar en període entre sessions, la Sindicatura també s'ha reunit per admetre a tràmit diversos projectes de llei i obrir els respectius terminis per presentar esmenes.

La sessió estarà dedicada íntegrament al debat i votació del projecte de llei de modificació de la Llei general d'ordenació del territori i urbanisme, després que la Comissió Legislativa de Política Territorial i Urbanisme acabés el debat de les esmenes la setmana passada. Amb aquesta convocatòria, ja seran dues les sessions fetes fora de període.

D'altra banda, la reunió de la Sindicatura va servir per admetre a tràmit diversos projectes de llei i obrir els corresponents períodes necessaris per poder presentar esmenes.

Així, es van admetre els textos referents a la creació dels Col·legis Oficials de Farmacèutics, Logopedes, Economistes, Enginyers i Geòlegs. També es va admetre a tràmit el projecte de llei de modificació de la Llei del joc del bingo, així com dos suplements de crèdit, un per fer front a les despeses d'adequació de la nova seu del Tribunal Constitucional i de modificació del seu pressupost d'ingressos. I també es va admetre l'altre per fer front a l'adequació del nou local d'atenció al públic dels Departaments de Tributs i del de Duana i per finançar la nova creació d'un únic òrgan de gestió, tal informava l'ANA.

El Butlletí també va publicar l'admissió a tràmit dels projectes de llei de modificació del Codi penal i del Codi de procediment penal. Finalment, la Sindicatura també va acordar admetre a tràmit la proposta d'aprovació de la ratificació de l'acord entre Andorra i Polònia per a l'intercanvi d'informació en matèria fiscal.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT