PUBLICITAT

Neix Kulturpyr, l'eina per a la cooperació cultural

  • La plataforma vol ser útil per conèixer els projectes dels territoris de la CTP
EL PERIÒDIC
ANDORRA LA VELLA

Periodic
Kulturpyr es presentarà al novembre, però ja s'hi pot donar d'alta. Foto: ANA

La Comissió de Cultura de la Comunitat de Treball dels Pirineus (CTP) presentarà la propera tardor la plataforma per a la cooperació cultural Kulturpyr. Segons informa el Govern en un comunicat, es tracta d'una eina útil per al coneixement dels projectes i agents culturals dels territoris que formen part de la CTP i que són els següents: Andorra, Aquitània, Aragó, Catalunya, Llenguadoc-Rosselló, Migdia-Pirineus, Navarra i País Basc.

Kulturpyr vol ser una font de recursos culturals i, per a això, s'hi poden donar d'alta tant administracions públiques com també entitats privades, equipaments, programes i projectes. En aquest sentit, l'Executiu posa de relleu que donar-se d'alta a Kulturpyr suposa un valor afegit que afavoreix que altres recursos culturals interessats a buscar socis per a possibles projectes de cooperació puguin trobar vincles sòlids i efectius per materialitzar una iniciativa.

El Govern, com a membre de la CTP, vol promoure la cooperació entre els agents culturals andorrans amb la finalitat que puguin connectar-se amb agents d'altres territoris que estiguin oberts a la cooperació cultural.

La plataforma es presentarà durant el proper mes de novembre del 2012. Prèviament, del 16 de juliol al 28 d'octubre, s'hi podran donar d'alta els recursos culturals interessats a formar part de Kulturpyr en una primera fase. Per donar-se d'alta cal accedir a l'enllaç següent: www.kulturpyr.org/ control/registro.php?id_idioma=3.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT