PUBLICITAT

La Sindicatura convoca una sessió extraordinària per dimarts per votar la modificació de la Llei del sòll

  • Tot i estar en període entre sessions, la Sindicatura també s'ha reunit per admetre a tràmit diversos projectes de llei i obrir els respectius terminis per presentar esmenes
24072012_consell general
 Foto: ARXIU ANA
El Butlletí del Consell General ha publicat aquest dimarts la convocatòria s'una sessió extraordinària pel proper dimarts en la que es debatrà i votarà la modificació de la Llei del sòl. A més, tot i estar en període entre sessions, la Sindicatura també s'ha reunit per admetre a tràmit diversos projectes de llei i obrir els respectius terminis per presentar esmenes.
La Sindicatura ha habilitat el proper dimarts, 31 de juliol, per celebrar una sessió extraordinària del Consell General que estarà dedicada íntegrament al debat i votació del projecte de llei de modificació de la Llei general d’ordenació del territori i urbanisme, després que la Comissió Legislativa de Política Territorial i Urbanisme acabés el debat de les esmenes la setmana passada. Amb aquesta convocatòria, ja seran dues les sessions fetes fora de període.

D'altra banda, la reunió de la Sindicatura ha servit per admetre a tràmit diversos projectes de llei i obrir els corresponents períodes per presentar esmenes. Així, s'han admès els textos referents a la creació dels Col·legis Oficials de Farmacèutics, Logopedes, Economistes, Enginyers, i Geòlegs. També s'ha admès a tràmit el projecte de llei de modificació de la Llei del joc del bingo, així com dos suplements de crèdit, un per fer front a les despeses d'adequació de la nova seu del Tribunal Constitucional i de modificació del seu pressupost d'ingressos; i l'altre per fer front a l'adequació del nou local d'atenció al públic dels Departaments de Tributs i de Duana i per finançar la creació d'un sol òrgan de gestió.

El Butlletí també ha publicat l'admissió a tràmit dels projectes de llei de modificació del Codi penal i del Codi de procediment penal. Finalment, la Sindicatura també ha acordat admetre a tràmit la proposta d'aprovació de la ratificació de l'acord entre Andorra i Polònia per a l'intercanvi d'informació en matèria fiscal.

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT