PUBLICITAT

Josep Maria Mauri enceta la nova etapa 'amb il·lusió' i amb 'gran responsabilitat'

  • El nou representant personal del copríncep episcopal ha visitat aquest dimarts al matí el Principat per presentar els seus respectes a les autoritats andorranes
24072012_rebuda govern
El cap de Govern, Toni Martí, saluda el nou representant del copríncep episcopal, Josep Maria Mauri, en presència del seu antecessor, Nemesi Marqués, aquest dimarts al matí. Foto: ANA / M.C.
El nou representant personal del copríncep episcopal, Josep Maria Mauri, ha visitat aquest dimarts al matí el Principat per presentar els seus respectes a les autoritats andorranes. Així, Mauri s'ha reunit primer amb el cap de Govern, Toni Martí, i després amb el síndic general i la subsíndica, Vicenç Mateu i Mònica Bonell, que han destacat la 'continuïtat' en el relleu d'aquest càrrec i han volgut agrair al seu antecessor, Nemesi Marquès, la seva tasca en els darrers 44 anys. Per la seva part, el representant personal del copríncep ha afirmat que comença aquesta nova etapa 'amb molta il·lusió' i 'conscient que suposa una gran responsabilitat per ser fidel al meu càrrec'.

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT