PUBLICITAT

Ensisa perd un milió d'euros per la temporada passada

  • S'invertiran 3,2 milions per remodelar la pista Àliga amb nous traçats
EL PERIÒDIC
CANILLO

Periodic
Els cònsols de Canillo, ahir durant la sessió de consell de Comú. Foto: ANA / M. T.

El cònsol major de Canillo, Josep Mandicó, va indicar ahir que, a manca de conèixer els resultats de l'auditoria, les pèrdues d'aquesta temporada d'hivern ascendiran al milió d'euros, sumant uns 700.000 euros per la baixada del volum de negoci, més la inversió que es va fer per acollir la Copa del Món.

Mandicó va afegir que els números vermells són relatius si es té en compte que cada any es fan inversions importants, i va anunciar que de cara la temporada vinent s'invertiran 3,2 milions d'euros, la majoria per abordar la remodelació de la pista Àliga del Tarter, per «fer-la més comercial i perquè el dia de demà es pugui convertir en una pista de descens».

També va voler indicar que, malgrat que la temporada ha estat difícil, l'estació ha treballat. Així, considera que la situació d'Ensisa és una mica diferent a la que viu Emap, a qui ha desitjat que trobi el finançament necessari ben aviat, per tal que «tots hi sortim guanyant».

En el cas d'Ensisa, Mandicó va dir que la inversió per a la temporada vinent s'ha xifrat en 3,2 milions d'euros, dels quals aproximadament dos milions serviran per remodelar la pista Àliga, modificant-ne el traçat i dotant-la de canons de neu. El cònsol va assegurar que fins ara no era una pista gaire utilitzada, i que amb les obres, que el Govern va autoritzar just la setmana passada, podrà ser més atractiva comercialment, alhora que es prepararà per ser homologada com a pista de descens. Mandicó va afegir que la inversió es farà amb dos o tres anys, començant pel canvi de traçat.

D'altra banda, i tal i com informava l'ANA, el Comú de Canillo va aprovar un crèdit extraordinari per valor de 27.613 euros per fer front a les despeses ocasionades per la sentència del Tribunal Superior de Justícia, desestimant el recurs d'apel·lació que el Comú havia interposat contra la sentència de la Batllia que el condemnava a pagar 27.613 a una constructora.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT