PUBLICITAT

Els horts: salut i bons aliments

  • Els padrins d'Encamp, acompanyats pel cònsol Alís, van visitar ahir les parcel.les
EL PERIÒDIC
ENCAMP

Periodic
A l'hort Alguns padrins i el cònsol Miquel Alís, ahir. Foto: COMÚ D'ENCAMP

Els padrins d'Encamp, acompanyats pel cònsol Miquel Alís i la consellera de Social, Olga Areny, van inaugurar ahir a la tarda la cinquena temporada dels Horts de les Terres Primeres, de Casa Joan Antoni. En total, hi ha 39 parcel.les per conrear, motiu pel qual Alís va destacar que "Encamp és la par- ròquia que disposa de més parcel.les del país".

El cònsol va comentar l'esforç del Comú per augmentar cada any el nombre de terrenys, "amb la voluntat de cobrir totes les demandes que hi ha i no deixar cap padrí ni padrina sense una parcel.la". Tot seguit, Alís va agrair a la Fundació Julià Reig aquesta iniciativa i va destacar que "el principal objectiu del projecte no és cap altre que el d'afavorir l'autonomia de la gent gran".

El conreu de les parcel.les potencia una activitat senzilla en un entorn natural i incentiva la comunicació i la relació social entre els hortolans. Així mateix, l'activitat promou la salut, ja que estimula l'exercici físic i el consum d'aliments naturals --en aquests horts no es poden utilitzar adobs artificials. Aquest és el cinquè any que es porta a terme el programa.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT