PUBLICITAT

Setmana de triatló

  • Marquina, el millor andorrà (43è) a Barcelona abans que la Wild Wolf Triathlon Series aterri al Principat el pròxim diumenge
R. M. S.
ESCALDES-ENGORDANY

Periodic
Marquina, del Club Triatló Serradells, durant el sector de bici a Barcelona. Foto: EL PERIÒDIC

El pròxim diumenge 29, Andorra acull una de les proves de la prestigiosa, multitudinària i impronunciable Wild Wolf Triathlon Series by Polar. De nom complicadíssim però de gran interès al món del triatló, aquesta prova va tenir Barcelona com a escenari el passat cap de setmana, i els representants del Club Triatló Serradells hi van córrer. Pere Marquina, que sembla que no es consumeix tot i la temporada tan exigent que porta – ja ha fet l'ironman de Lanzarote i té el Campionat d'Espanya al setembre–, va ser el millor andorrà en la 43a posició de la general.

La prova barcelonina la va guanyar Francesc Godoy, mentre que el podi el van completar altres dos monstres d'aquest esport: en segona posició, Xavi Llobet, i en tercera Albert Parreño. Si no canvia res, tots tres seran al Principat el cap de setmana per nedar en les gelades aigües del llac d'Engolasters, disputar el sector de ciclisme per la Comella, la Margineda i la capital, i acabar la cursa a peu per un circuit urbà amb final d'infart segur, donat el nivell que hi haurà.

A Barcelona, la Wild Wolf Triathlon Series by Polar –intentin llegir-ho en veu alta perquè se'ls hi quedi gravat– va tenir força representació andorrana, amb Marquina el més destacat, seguit de Diego Ortigoza, en la 166a plaça, David Caubet en la 407a, Marc Mora en la 472a i Marc Novell en la 654a. Narcís Morató, amb problemes al genoll, es va retirar. Hi van participar 2.600 triatletes. A Andorra ja hi ha més de 800 inscrits.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT