PUBLICITAT

La CEA reivindica sinergies entre empreses

  • Codina fa una intervenció en aquest sentit a la Taula de Turisme i Comerç
  • Les administracions revisaran els terminis per rebre informació per a futures guies
EVA ARASA
ANDORRA LA VELLA

Els empresaris haurien de crear sinergies entre ells, amb l'objectiu de dinamitzar l'activitat turística al país i oferir un millor servei als visitants. Aquesta és una de les idees que la directora de la CEA, Mònica Codina, va exposar ahir en el marc de la Taula de Turisme i Comerç, que va tenir lloc a Govern.

En declaracions a EL PERIÒDIC, Codina va explicar que, en la seva intervenció, havia assenyalat la importància d'establir "sinergies també entre el teixit empresarial del país", de manera que "la col.laboració per dinamitzar el turisme no solament es doni entre el sector públic les administracions i el sector privat, sinó que també es produeixi dins del sector privat, entre les empreses". En aquest sentit, la representant de la CEA a la Taula de Turisme i Comerç va dir que es tractaria d'implicar totes les empreses que es mouen a l'entorn del turisme, inclosos els establiments hotelers i els comerços.

MALESTAR PER UNA GUIA
En el transcurs de la reunió, es va presentar la guia de cultura que editarà Andorra Turisme. El fet que la guia sigui d'aquest any i encara no s'hagi distribuït va generar malestar entre el sector empresarial.

La cònsol menor de Canillo i representant del comuns, Mònica Bonell, va admetre que "hi ha aspectes que cal millorar" amb relació al treball que s'ha fet des de les corporacions comunals i el Govern per unificar, sota una sola imatge, les guies temàtiques que s'editen de cara a informar els turistes sobre l'oferta gastronòmica, cultural i de lleure del país.

[email protected]



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT