PUBLICITAT

Una jove és detinguda per xocar contra sis vehicles estacionats

  • La noia, de 18 anys, tornava a casa de matinada i va donar positiu en el control d'alcoholèmia
EL PERIÒDIC
LA MASSANA

Periodic
Edifici de la Policia, en una imatge d'arxiu. Foto: TONY LARA

La Policia va detenir ahir diumenge a la matinada la conductora d'un turisme que es va veure implicada en un accident múltiple entre el seu cotxe i altres sis vehicles que estaven estacionats. A més, la jove –amb la majoria d'edat molt recent– també va donar positiu d'alcoholèmia, fet pel que va ser retinguda per els agents.

Els fets van ocórrer a les 4:55 hores a la carretera General 3, al punt quilomètric 5.500 de l'Avinguda Sant Antoni de la Massana. Segons va informar la policia en un comunicat, la conductora d'un turisme Seat Ibiza, resident espanyola de 18 anys, anava de la Massana cap a Escaldes, quan va perdre el control de la part posterior del vehicle i va xocar contra uns piquets del marge dret de la calçada.

Com a conseqüència del xoc després de perdre el control, el vehicle que conduïa va impactar contra cinc motocicletes i un turisme, tots aparcats.

Desperfectes públics / A més dels vehicles que estaven aparcats, el vehicle conduit per la jove també va danyar elements públics que estaven a la vorera com un senyal que va acabar malparat.

A conseqüència del fort xoc que va protagonitzar el turisme conduït per la noia, diverses peces de les motocicletes i del senyal van sortir projectades i van arribar a danyar el vehicle que allà es trobava estacionat, un turisme de la marca Seat Toledo.

El cotxe Seat Ibiza que portava la resident espanyola al col·lidir contra els piquets que han fet efecte trampolí va acabar bolcat sobre del seu sostre al mig de la vorera degut al fort xoc i a la velocitat que portava en aquell moment.

A la conductora, amb la majoria d'edat recent, ja que actualment en té 18 anys, se li van practicar els diversos controls d'alcoholèmia al lloc de l'accident. Aquesta va donat positiu, superant els 0.80 grams per litre de sang, motiu pel qual va estar detinguda pels agents policials, i aviat passarà a disposició judicial, segons va informar el cos de policia.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT