PUBLICITAT

La capital instal·la 99 nous senyals a la xarxa vial

  • Es posaran en 49 emplaçaments i se'n suprimiran 47 d'existents
EL PERIÒDIC
ANDORRA LA VELLA

Periodic
La cònsol Rosa Ferrer va visitar la instal·lació de senyals, ahir. Foto: AFC

Des d'aquest divendres i fins a finals de juliol, el Comú d'Andorra la Vella ha posat en marxa la renovació i la instal·lació de nous senyals informatius, d'orientació i localització a la parròquia. Una iniciativa que vol facilitar el trànsit dels visitants per la parròquia i la identificació dels llocs d'interès, com va manifestar ahir el Comú.

A partir de la segona meitat de juliol s'instal·laran un total de 99 nous senyals informatius en 49 emplaçaments. Tot i que el Comú no va poder detallar el cost del canvi, va indicar que se suprimiran 47 dels senyals existents i se substituiran 129 més entre la rotonda de la Margineda i el límit amb Escaldes- Engordany.

El següent pas seria l'aplicació de retolacions a les senyalitzacions d'accés als aparcaments comunals i privats, informa l'ANA.

La ubicació dels nous panells es donarà principalment als indrets d'interès de la parròquia i a les zones comercials. S'instal·laran a les cruïlles més importants i de més trànsit rodat per dirigir el flux de vehicles des de la Margineda i Santa Coloma cap als llocs més emblemàtics i característics de la parròquia i cap al centre urbà.

Aquesta mesura és el fruit del treball de la Comissió de Senyalització Urbana d'Orientació d'Andorra la Vella, creada especialment per abordar aquest aspecte i que s'ha anat reunint periòdicament per concretar l'aplicació dels nous senyals. La comissió està presidida pel cònsol menor i conseller de Promoció Econòmica, Jordi Minguillón, i composta per tres representants de les associacions de comerciants.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT