PUBLICITAT

Llovera es queda a 22s del podi absolut al 2n Ral·li d'Aragó

  • El pilot, al final 5è, no pot completar una excel·lent actuació en anul·larse l'última especial
EL PERIÒDIC
SARAGOSSA

Periodic
Albert Llovera i Àlex Haro, en les instal·lacions a Saragossa Foto: foto esport

Albert Llovera es tercer a la classificació del Campionat d'Espanya de ral·lis de terra, després que ahir finalitzés el 2n Ral·li d'Aragó en 5a posició absoluta. La lluita pel podi va ser molt intensa, i quan millor estava rodant l'andorrà amb el seu Grande Punto Abarth S2000, l'organització va anul·lar l'última especial per l'accident i posterior incendi del Ford Fiesta de l'equip de Ramón Ferreyros i Diego Vallejo. Al final, es va quedar a 22s del podi que va tancar Xavi Doménech amb el Citroën C2 Proto.

L'equip Abarth va iniciar el ral·li en la mateixa línia que la jornada anterior, a bon ritme, encara que en aquesta ocasió es tractava d'evitar contratemps en un traçat molt castigat. Després de la primera especial Llovera i Haro es van situar en la 5a plaça i molt a prop (8s) de l'equip que els precedia. La següent especial, en la qual va punxar el dia anterior, tampoc li va sortir del tot bé aquesta vegada, ja que es van quedar sense direcció assistida en la part final. Els va superar l'equip canari Sosa i a més va cedir 3s més respecte a Doménech

Llovera acabava la primera secció a la 6a posició de l'absoluta, però amb diferències mínimes respecte a Doménech i Sosa. Quedaven 56km cronometrats i tot era possible.

En el primer pas pel tram C, els problemes de direcció assistida es van repetir però ara al principi de l'especial (van ser uns 20km). Malgrat tot, va aconseguir mantenir les diferències i l'abandó de Ferreyros va fer que la lluita entre els tres pilots, Llovera i els seus rivals, fos per la tercera plaça del podi. Amb tot, això no va ocórrer perquè degut a l'incendi del vehicle, es va acabar aquí la competició.

Llovera explicava les seves sensacions: «Deixo Saragossa amb sabor agredolç. D'una banda, crec que hem competit a un nivell molt bo i hem aconseguit acumular punts molt importants en la classificació del Campionat absolut, on serem tercers. Però, d'altra banda, no poder lluitar fins al final en aquest segon ral·li et deixa una mica frustrat. M'hagués agradat acabar amb un podi absolut per dedicar-lo a l'equip (PCR Sport) que una vegada més han fet un gran treball de vegades en unes condicions molt difícils».



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT