PUBLICITAT

El Kajsa III de Lescano acaba 11è a la Copa del Rei

  • L'embarcació ha anat de menys a més per quedar-se a les portes del Top-10
EL PERIÒDIC
PALMA

Periodic
El Kajsa III de Lescano ha anat de menys a més a la Copa del Rei. Foto: NICO MARTÍNEZ / COPA DEL REIY AUDI MAPFRE

ja anunciava el dia anterior Marcel Lescano que l'última jornada de la 31a Copa del Rei de vela situaria al Kajsa III on hi competeix molt més amunt del que estava al llarg de la setmana. Al final, i després d'una última jornada amb dues proves bastant regulars, l'embarcació del patró Rolf Auf Der Maur va acabar en l'11a posició de la classificació general final a la categoria RI 1 on el triomf va ser per al Swanderfull de José Manuel Mesquita.

En total, el Kajsa III va sumar 113 punts –el líder, 26–, els mateixos que l'equip britànic del Magical Mystery Tour d'Edward Leask. Amb tot, l'embarcació de l'andorrà va quedar 11a, i la britànica 12a, tots dos a un pas del Top-10 que tancava amb 101 punts l'Axelle S d'Hubert Wargny.

Aquest resultat del Kajsa III ha confirmat una Copa del Rei en què l'equip ha anat de menys a més. Tot i que en els primers contactes amb la competició les coses van anar molt rodades, finalment una avaria en la quarta cursa els va relegar fins la 18a posició de la general. Els dos quarts llocs de divendres i el 15è i 8è que van assolir ahir, van permetre deixar l'equip en l'11a posició, una plaça millor que divendres.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT