PUBLICITAT

El Comú de Sant Julià tanca el Trivium per falta d'alumnat

  • L'escola de música i arts escèniques no cobria els objectius de la corporació
E. A / G. G
SANT JULIÀ DE LÒRIA

Periodic
Un moment de la reunió d'ahir, on es va pendre la decisió. Foto: ÀLEX LARA

La cònsol major de Sant Julià de Lòria, Montserrat Gil i la consellera de cultura de la mateixa corporació, Maria Servat, van anunciar ahir el tancament de l'escola de música i arts escèniques Trivium argumentant que l'equip directiu no va assolir els objectius que se li havien fixat. I per a sorpresa dels pares d'alumnes i del claustre de professors, l'escola no tornarà a obrir portes el curs vinent.

Així, la notícia va caure com un gerro d'aigua freda per a molts, sobretot per a l'equip directiu que com a pogut saber El Periodic no esperava que la decisió es «prenés d'aquesta manera, d'un dia per l'altre, sense avisar ni al professorat ni als pares», van explicar fonts properes a l'escola. I és que si no era un secret que el Trivium no anava bé, perquè no assolia ni de bon tros els objectius en quant a efectius, l'equip directiu no va rebre mai un full de ruta clar per evitar-ne el tancament. Mentre l'escola acollia 45 alumnes, la corporació tenia previst que n'acollís 500. I tot i que les xifres no podien ser més eloqüents «es van rebre unes instruccions però sense xifres ni cap mena d'indicació sobre els capítols dels quals es podia prescindir o retallar-ne la despesa».

En definitiva, la corporació local va demanar a l'equip directiu de l'escola Trivium d'anar en compte, però sense fixar ni prioritats ni sostres, «un pla d'explotació sense explotació». I si al llarg de tot el curs ni la consellera de cultura ni el consell de comú no s'havien pronunciat ni en un o altre sentit, ahir la decisió va caure, inapel·lable.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT