PUBLICITAT

Wright seguirà un any més

  • El pivot elegeix el BC River Andorra i rebutja altres ofertes, mentre el club espera una resposta de Flis
R. MORA
ESCALDES-ENGORDANY

Periodic
Devin Wright va arribar al River per consolidar-se, i amb el pas dels partits ho va aconseguir. Foto: ULTIMA HORA MENORCA

Si ahir el BC River Andorra anunciava la incorporació –primera per a la nova temporada– del base Dani Pérez provinent del desaparegut Menorca de LEB Or, ahir la feina de despatxos va obtenir un altre resultat amb la renovació del pivot Devin Wright. El jugador espanyol, que tenia altres ofertes, finalment ha apostat per l'equip on ha donat un salt de qualitat, just el que buscava d'ell la direcció esportiva andorrana encapçalada per l'entrenador Joan Peñarroya.

Ahir al matí s'anunciava mitjançant la pàgina web oficial del club que Devin Wright, que va arribar la temporada passada al River, continuarà una campanya més, ara a la LEB Or. «El Devin va ser una aposta que vam tenir l'any passat amb el Joan (Peñarroya), perquè pensàvem que amb nosaltres podria donar el salt de qualitat que encara no havia fet. Finalment això ha estat així i ho ha aconseguit, i nosaltres volíem que continués», va manifestar ahir Francesc Solana, director general del club i director d'orquestra en la política de fitxatges amb línia directa amb l'entrenador.

El jugador espanyol havia rebut ofertes de l'Ourense i de l'Osca, però finalment ha elegit River Andorra.

FLIS TÉ FINS DILLUNS PER CONTESTAR / El River ja ha fet des de fa uns dies una oferta ferma a l'altre pivot, Dmitri Flis. El jugador encara està estudiant aquesta opció per si li sortís una altra de millor, però el club andorrà li ha posat com a data dilluns vinent per saber si vol continuar o no a les ordres de Joan Peñarroya. La data límit té una explicació, i és que la continuïtat de Flis, o no, determinarà els pròxims fitxatges, segons un perfil determinat i adequat a si el jugador segueix o no.

LA CLÀUSULA 'ACB' DE DANI PÉREZ / El fitxatge de Dani Pérez com a base titular del River contempla un contracte per dues temporades, però la segona amb una clàusula. El jugador serà penalitzat si, una vegada acabada la temporada 2012-2013, decideix marxar a un equip de la Lliga ACB-Endesa. Si algun equip d'ACB estigués interessat en ell, al final de la temporada per contractar-lo per la 2013-2014, llavors el jugador hauria de pagar una quantitat de diners al River Andorra que no s'ha concretat, cosa que entra dins de la política del club andorrà de no facilitar dades econòmiques dels diferents contractes que es duen a terme amb els empleats de l'entitat.

SEGON BASE, DE NIVELL SIMILAR A PÉREZ / El club treballa per tancar el més aviat possible la incorporació d'un segon base per al primer equip. La intenció de Francesc Solana és que el jugador sigui de similar nivell al de Dani Pérez. «Volem que sigui un jugador important per tenir dos bases que puguin ser determinants», va dir ahir Solana, que treballa per completar la plantilla a gust del seu entrenador, per poder «competir» en la pròxima LEB Or.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT