PUBLICITAT

Progrés proposa retirar pilones i semàfors del Centre Històric

  • Aquest sistema de control del trànsit rodat va posar-se en funcionament l'any 2005.
EL PERIÒDIC
LA SEU D'URGELL

Periodic
Els problemes de funcionament i el deteriorament del sistema són els principals motius de la proposta del grup. Foto: EL PERIÒDIC

El grup municipal del PSC-Progrés vol que es doni una solució definitiva als problemes de manteniment i deixadesa de les pilones i semàfors que regulen l'accés de vehicles al centre històric de la ciutat. Alhora, també demana que se solucioni la falta de manteniment i de neteja dels carrers i espais públics de la Seu.

El grup creu que els problemes continus de les pilones, des de la seva posada en funcionament el 2005, i el deteriorament actual no ajuda a la conservació ni a la imatge del centre històric.

Progrés recorda que aquest sistema de control del trànsit rodat ha costat molts diners, entre la instal·lació i el manteniment posterior, i ha ocasionat problemes des de la seva posada en funcionament el 2005. Entre la seva instal·lació al 2005, amb un cost de 60.000 euros, i els manteniments posteriors, han suposat un cost total per a l'Ajuntament de més de 100.000 euros.

El portaveu del grup municipal del PSC-Progrés a l'Ajuntament de la Seu d'Urgell, Òscar Ordeig, comenta que «cal ser més sensible amb el centre històric i amb el manteniment dels espais públics. Fa 7 anys que aquestes pilones porten problemes i són caríssimes, per aquest motiu proposem de treure-les».

Ordeig també destaca que «una ciutat amb vocació turística com la nostra ha de buscar permanentment l'excel·lència. I això passa per cuidar tots els detalls, en especial, els que afecten el voltant de la Catedral».



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT