PUBLICITAT

Llovera fa front a dues jornades al límit al Baja Aragón per mantenir-se dalt

  • El recorregut comptarà amb 195,71km totals. La competició arrenca demà
EL PERIÒDIC
ESCALDES-ENGORDANY

Periodic
Llovera i el seu equip. Foto: FOTOESPORT

Albert Llovera i el seu copilot Àlex Haro (Grande Punto Abarth S2000) estaran al podi de sortida de la Baja Aragón amb l'objectiu de tornar a estar entre els millors del Grup N en els dos dies de competició. Seran dues proves que puntuaran individualment per al Campionat d'Espanya de ral·lis de terra.

El recorregut té 195,71km, dels quals 101,32 estan repartits en tres especials cronometrades. Les especials A (27,96km) i B (16,51km) es disputaran una vegada en cadascuna de les jornades, mentre que la C (28,21km) serà superada dues vegades cada dia.

Llovera i el seu equip (PCR Sport) van fer dimecres un últim test al volant del Punto S2000, que el pilot d'Abarth valora de manera molt positiva: «M'he sentit molt bé i he trobat el ritme de manera immediata, les sensacions són molt bones. Abans d'anar a Saragossa farem alguns canvis, més que res per seguretat». De tota manera, abans d'iniciar la competició demà, Llovera haurà de fer els reconeixements de les especials per veure in situ com estan les pistes que cal superar: «No coneixem el terreny i sobretot cal valorar els possibles ensurts que pot amagar, riscos de punxades... serà un traçat que imagino molt sec i amb molta pedra solta. La pols i la calor seran, amb tota seguretat, elements que caldrà superar.

Demà a les 6.00h començarà l'activitat. El final d'aquest I Ral·li de terra d'Aragó està previst a partir de les 12.45h al podi situat prop del Pavelló Príncipe Felipe de Saragossa.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT