PUBLICITAT

Despres busca rodatge en els sis dies del Desafío Litoral d'Argentina

R. M. S.
ESCALDES-ENGORDANY

Des del Ral·li Dakar que va guanyar el passat hivern, Cyril Despres ha competit en algunes proves d'enduro i d'altres de motocross, però la moto de ral·li la tenia una mica apartada. Així, ha decidit buscar rodatge, i lluitar per la victòria «com sempre», segons afirma, als sis dies del Desafío Litoral d'Argentina, una cita que entra dins del circuit organitzat per les Dakar Series. La cita serà des del pròxim diumenge 22 fins el divendres 28 de juliol.

Despres no coneix res del terreny pel que transcorre la competició. La zona és nova per ell però per això mateix hi vol participar, perquè considera que el Ral·li Dakar algun dia variarà l'actual direcció i buscarà noves rutes com aquestes. Es tracta de zones selvàtiques de Paraguai i Argentina, on es trobarà pluja i, a més fa fred perquè allà ara és hivern. «No conec la zona, crec que en un futur hi ha possibilitats que el Dakar vagi cap a Brasil i Paraguai, i per això crec que he d'anar a fer un cop d'ull a la regió».

Seran sis etapes i 3.379,42km, dels quals 1.781,94 seran especials cronometrades, i la resta enllaços. A més, seran jornades molt llargues: el primer dia, Iguazú-Posadas, amb 660km; el segon, Posadas-Posadas amb 695; el tercer, Posadas-Bella Vista, amb 655; el quart, Bella Vista-Corrientes, amb 742; el cinquè, Corrientes-Resistencia, amb 452, i el sisè Resistencia-Resistencia, amb 173.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT