PUBLICITAT

El River espera renovar avui Wright i fitxar el base titular

  • El nou jugador que arribaria per dirigir l'equip a la pista prové d'un equip de LEB Or
R. M .S.
ESCALDES-ENGORDANY

Devin Wright és un dels jugadors que el tècnic Joan Peñarroya té en ment de renovar, i per això el treball de Francesc Solana durant els últims dies amb l'espanyol ha augmentat la pressió. La resposta positiva a aquesta renovació s'espera per avui, dia en què el club preveu anunciar també el nom del seu base titular, el que seria la primera incorporació de la nova plantilla per la temporada 2012-2013.

Des de la direcció tècnica del River s'esperava per a ahir la resposta de Wright, que en tot cas haurà d'arribar avui. Pel que fa al nou base en què pensa el club, es tracta d'un jugador que va disputar la passada temporada el play-off de la LEB Or.

DERROTA DE LES U-16 A GIBRALTAR / El segon partit de l'Europeu C U-16 femení va sumar ahir la segona derrota d'Andorra. L'equip de Manel Sánchez va caure 29-38 davant de les amfitriones de Gibraltar, en un partit marcat per un últim quart en què les locals van aprofitar la quantitat de faltes que es van xiular al seu favor. Al final, 24 faltes de les andorranes, per nou de Gibraltar.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT