PUBLICITAT

Per problemes de logística, la prova de Beixalís serà diumenge

  • La competició s'iniciarà a les 16.15h i tindrà quatre hores per davant
EL PERIÒDIC
ESCALDES-ENGORDANY

Per motius de logística de l'escenari de la Copa TT de la Massana (l'abocador de Beixalís) l'Automòbil Club d'Andorra (ACA) s'ha vist obligat a endarrerir 24 hores la celebració de la prova. Així doncs la cita és diumenge dia 22, i no dissabte. Els equips que hagin superat les verificacions prèvies començaran a competir a les zones a partir de les 16.15h, amb quatre hores d'emoció i situacions complicades.

Toni Sasplugas, director de la prova de la Massana, comenta alguns detalls del traçat: «Intentarem compaginar zones tradicionals en una prova de TT amb unes altres que no ho siguin tant i en les quals l'habilitat dels pilots en el moment de plantejar la zona pugui resultar decisiva per completar-la amb la millor puntuació. L'objectiu és sorprendre els equips i obligar-los a realitzar un esforç, potser més mental que físic, al qual no estan tan acostumats».

Des que es va fer públic el calendari del certamen, l'ACA ha rebut molta demanda d'informació per part d'equips tant d'Andorra com de Catalunya.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT