PUBLICITAT

Naturlàndia inverteix 500.000 euros en una nova atracció d'altura

  • La parròquia instal·larà un parc d'animals a la tardor i ofereix un tiquet vàlid per a totes les atraccions
LUIS GARRIDO
SANT JULIÀ DE LÒRIA

Periodic
Els cònsols de Sant Julià, Montse Gil i Manel Torrentallé, seguits de l'ambaixador espanyol, Alberto Moreno, ahir. Foto: ANA / M. C.

Amb els moments complicats que pateix el sector turístic, augmentar l'oferta d'activitats sembla clau per aconseguir que la xifra de visitants es mantingui en números que puguin ser titllats de bons. I des del comú de Sant Julià s'ha volgut potenciar el seu atractiu més important, el parc temàtic de Naturlàndia, per oferir una nova atracció. Si bé altres destinacions del país han volgut mantenir el que tenen aquest any sense novetats per estalviar-se noves inversions, la parròquia laurediana ha creat una nova estructura valorada en mig milió d'euros per oferir novetats al parc.

L'aposta de Naturlàndia per aquesta temporada és una atracció familiar formada per un circuit amb cordes i ponts per experimentar la perícia i els reflexes caminant sobre superfícies poc estables. N'hi han 54 elements mòbils amb deu torres i tres nivells de dificultat que fan d'aquesta atracció la més gran d'Europa, segons expliquen els seus creadors.

superar el vertigen / L'atractiu d'aquesta nova atracció és, segons va explicar el responsable de l'empresa constructora, Charly Siegl, superar límits i fins i tot el vertigen. Apta per famílies, on els més petits poden sentir-se orgullosos, i els pares endinsar-se en una experiència que els faci superar reptes personals. Ell mateix va confirmar que són uns 500.000 euros el que costa la instal·lació, del que el comú ha pagat ja, segons la Cònsol Major Montserrat Gil, la xifra de 250.000 euros.

La màxima representant de la parròquia va provar l'atracció al moment de ser inaugurada ahir, sempre recalcant la seva por al vertigen. «Els experts en aquest tipus d'atracció ens diuen que és força bona», va manifestar Gil, que va voler assenyalar que el gran punt favorable de l'atracció és que està situada en un paratge natural únic al món. Precisament, aquesta instal·lació és, a més de la de majors dimensions, la més alta de tot el continent. Amb deu torres, 17 metres d'amplada i 13,5 d'alçada.

La cònsol Gil va dir recordar que aquesta no és l'única acció realitzada per mantenir el nivell de visitants. La més important va ser la posada en marxa d'un tiquet únic per gaudir de totes les atraccions sense haver de fer de més d'un pagament. Altra novetat serà un parc natural d'animals a la tardor que es situarà dins del parc.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT