PUBLICITAT

L'Executiu adjudica obra pública per 447.000 euros

  • Un dels projectes és la rehabilitació del Santuari de Meritxell
EL PERIÒDIC
ANDORRA LA VELLA

Periodic
L'Executiu adjudica part del pressupost a l'ampliació del centre escolar. Foto: ANA

El Govern ha adjudicat obra pública per valor de 447.408 euros distribuïts en quatre projectes diferents: els treballs d'estabilització directa del vessant del Roc dels Corbs a la solana d'Andorra la Vella, la reordenació de la zona de la cruïlla entre la CG1 i la carretera secundària de Fontaneda, les obres de rehabilitació del Santuari de Meritxell i la campanya de reconeixements geològics i geotècnics del projecte d'ampliació del centre escolar Germans Riba d'Ordino.

El Govern ha adjudicat la fase 3 dels treballs d'estabilització directa del vessant del Roc dels Corbs a la solana d'Andorra la Vella a l'empresa Desplom, per un import total de 227.660, euros. Els treballs, que duraran dos mesos, consistiran en la col·locació d'una malla d'acer d'alta resistència i la subjecció de la mateixa a la roca en 860 metres quadrats, efectuant l'estabilització directa de les zones amb més possibilitats de donar nous despreniments pel vessant. En aquest mateix projecte, el Govern ha adjudicat per un import de 8.833 euros la direcció facultativa dels treballs a l'empresa Euroconsult per uns honoraris del 3,88 %.

D'altra banda, el Govern ha adjudicat les obres de reordenació de la zona de la cruïlla entre la CG1 i la carretera secundària de Fontaneda per habilitar tres carrils de circulació a l'empresa TP La Coma per un import de 120.766 euros i un termini d'execució de set setmanes, després del concurs de procediment obert i modalitat de contractació ordinària.

A més, l'Executiu ha adjudicat a l'empresa Construccions Modernes les obres de rehabilitació del Santuari de Meritxell, la reparació dels caps de mur i impermeabilitzacions. El projecte ha estat adjudicat per un import de 87.245 euros i els treballs duraran set setmanes.

Finalment, el Consell de Ministres ha adjudicat a l'empresa Geotech S.L. els treballs de la campanya de reconeixements geològics i geotècnics del projecte d'ampliació del centre escolar Germans Riba d'Ordino, per un import d'11.737 euros.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT