PUBLICITAT

Principi d'acord entre el FC Andorra i Sergio Moreno

  • El club renova ahir el central Emili Garcia i el porter Ferran Pol
R. M. S.
ESCALDES-ENGORDANY

Periodic
Emili Garcia és una referència en l'eix de la defensa andorrana. Foto: ÀLEX LARA

El treball de despatxos continua sent frenètic a la seu del FC Andorra, que ahir va tancar dues renovacions, la del defensa central Emili Garcia i la del porter Ferran Pol, i va acabar la reunió amb Sergio Moreno amb un principi d'acord, tot i que el jugador ha demanat una setmana per si trobés alguna oferta de fora del Principat que, econòmicament, fos més satisfactòria.

Emili Garcia és la referència en l'eix de la defensa en el FC Andorra, i un pilar cada vegada més important per a Koldo Álvarez a la selecció absoluta. Emilinbauer, acostumat a les cavalcades des de la defensa fins la davantera aprofitant la descol·locació del rival, té moltes virtuts com un joc molt perillós de cap i una bona consistència defensiva com a central, que és principalment la seva funció al terreny de joc. Per altra part, el porter Ferran Pol s'ha consolidat els últims anys com el porter indiscutible del primer equip, tot i que a la selecció segueix a l'ombra de José Antonio.

Pel que fa a Sergio Moreno, l'interès del jugador i del club és mutu, però tot i que ahir es va arribar a un acord, el club ha considerat l'opció de donar-li una setmana més per veure si el futbolista trobés alguna oferta econòmica millor fora d'Andorra.

LA SELECCIÓ B, AMISTÓS EL 25 DE JULIOL/ El pròxim 25 de juliol, a les 20.00 a Rialp, la selecció absoluta B disputarà un partit amistós contra el CF Reus Deportiu, de Segona Divisió B. El seleccionador Koldo Álvarez ha començat amb la preparació estiuenca, des de dilluns a Ordino.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT