PUBLICITAT

Ordino aprova demà el pla parcial de la Querola

  • La promotora pagarà 1,2 milions d'euros al Comú de cessió obligatòria
E. A.
ORDINO

Periodic
Maqueta del complex residencial de la Querola, obra de Jean Nouvel. Foto: EL PERIÒDIC

El Consell de Comú d'Ordino es reuneix demà en sessió extraordinària per tal de donar llum verd al pla parcial urbanístic que permetrà construir el complex residencial de la Querola, dissenyat per l'arquitecte Jean Nouvel. L'aprovació del pla parcial es produeix, doncs, després que el període d'informació pública es tanqués la setmana passada sense que cap ciutadà presentés al·legacions al projecte.

El Comú d'Ordino va fer pública ahir la convocatòria d'aquesta sessió extraordinària, en la qual s'aprovarà el pla parcial de la unitat d'actuació UA-18.B del Pla d'ordenació i urbanisme parroquial (POUP), situada entre la Pleta i la carretera del Coll d'Ordino, i que correspon al projecte residencial de la Querola. Pel mateix decret, el Comú d'Ordino establirà l'import de la cessió obligatòria corresponent a aquesta unitat d'actuació urbanística, que es fixarà finalment en poc més d'1,2 milions d'euros.

La Querola és un projecte urbanístic de 65 apartaments de 120 a 240 m2. L'espai comptarà, a més, amb piscines naturals, una plaça pública a l'estil fòrum romà i un amfiteatre que la parròquia podrà utilitzar per a espectacles. De moment, s'han rebut peticions per omplir fins a un 33% dels habitatges a la venda.

L'aprovació del pla parcial permetrà que les obres es puguin iniciar en breu, si ningú no interposa cap recurs d'alçada davant de la Comissió Tècnica d'Urbanisme. De fet, les previsions de la promotora apuntaven al juny per iniciar els treballs.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT