PUBLICITAT

Un avi és condemnat per exhibir-se davant d'una nena

  • La petita, de vuit anys, es va trobar l'home a una llibreria, on li va mostrar els genitals
L. G.
ANDORRA LA VELLA

Un home gran va ser condemnat ahir pel Tribunal de Corts a 18 mesos en presó provisional per un delicte d'exhibicionisme davant una nena de vuit anys. A més, haurà d'indemnitzar a la víctima amb 4.092 euros i no podrà apropar-se-li en un període de sis anys. Una sentència que només modifica en la quantia a pagar el que demanava la Batllia contra una persona amb l'edat de jubilació ja ben superada.

L'home va negar l'acció des que es va fer la vista del judici, ja fa més d'un mes. Aquest es trobava al negoci de la seva filla, una llibreria, quan van succeir els fets que la menor de vuit anys, va relatar a la vista. I és que en sortir de l'escola la nena necessitava material escolar i es va dirigir a la botiga per comprar-lo. En passar per caixa, segons la versió de la nena, l'home la va convidar a seguir-lo «perquè li volia ensenyar una cosa». I el va seguir a la rebotiga, on l'avi s'hauria baixat la bragueta del pantaló i l'hauria ensenyat els genitals.

La nena va sortir corrents però no ho va explicar a ningú, tret de la mare, que va confirmar aquesta versió així com la psicòloga que va fer el peritatge de la declaració. El relat no gaire construït de la menor, l'estructura lògica i la profusió de detalls perifèrics van apuntar, segons la psicòloga, a que la nena deia la veritat. De la mateixa manera, la perit també va explicar que la petita no comprenia el què estava passant però ho explica i reprodueix paraules.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT