PUBLICITAT

Absolt després de ruixar un esprai de pebre a una clienta

  • Ella li va demanar un ordinador d'última tecnologia que després no volia pagar
L. G.
ANDORRA LA VELLA

Va anar a casa seva i, després de demanar-li per enèsima vegada que li pagués el servei que ell li havia ofert, la dona es va negar. I ell li va ruixar un esprai de pebre. Si bé ella va anar a la Batllia per denunciar-lo, al final la Justícia ha donat la raó al jove empresari i l'ha absolt dels càrrecs.

L'acusat havia muntat una empresa d'informàtica i una de les seves primeres vendes va ser un computador per la denunciant. Aquesta volia un equip «al que no li faltés de rés», va explicar la defensa a la vista del mes passat, però després es va declarar insolvent i no el va pagar.

L'acusat va denunciar-la per impagament, però el cas va ser arxivat. «Aquí va fallar la justícia; s'hauria d'haver embargat a la dona, ja que un ordinador no és primera necessitat quan es declara algú com insolvent», va denunciar la defensa. El jove no va veure els diners ni tampoc l'ordinador.

Per aquest motiu, l'empresari, amb la majoria d'edat superada feia pocs anys, va comprar un esprai defensiu legal, de composició només d'aigua i pebre. Va anar amb quatre amics i, després que la víctima es negués a pagar i cridés histèrica, segons la confessió, li va ruixar. Aquesta va voler reclamar-li danys i perjudicis.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT