PUBLICITAT

Patxi Leiva grava la cançó de la Festa Major de Sant Julià

  • Li acompanyen 50 lauredians que posen la seva veu a la composició
EL PERIÒDIC
SANT JULIÀ DE LÒRIA

Periodic
Patxi Leiva, acompanyat de 50 lauredians. Foto: ANA / M. T.

Una cinquantena de persones, la majoria joves de la parròquia de Sant Julià de Lòria, van participar el passat dilluns a la nit en l'enregistrament de la cançó que el músic Patxi Leiva ha composat per a la Festa Major laurediana.

Els participants es van reunir a l'Auditori Claror per enregistrar la tornada de la cançó, per aconseguir, tal com va explicar Leiva, un desfasament natural de les diferents veus. L'objectiu de la cançó, que l'autor va qualificar d'alegre i d'un estil pròxim a la rumba, és que la gent se la faci seva i sigui el fil conductor de la Festa Major. Una iniciativa amb molt bona acollida per part dels joves i de la població de la parròquia.

Patxi Leiva va estar acompanyat per una cinquantena de voluntaris que van voler posar les veus a la tornada de la cançó, que és precisament la part més festiva i alegre del tema, i que diu així: «Sant Julià ohhhh, Vine a la Festa Major».

D'aquesta manera, s'incorpora la sensació que hi ha gent i que el cantant no està sol a l'estudi, aconseguint un desfasament natural de veus, que a l'estudi, si cada persona canta d'una en una, no es pot assolir.

Leiva va voler explicar que la idea va sorgir mentre parlava amb Jordi Gonzàlez de Alaiza, que entre els dos van idear la tornada, i que posteriorment ell va adaptar una cançó que ja havia composat, incorporant-hi elements de Sant Julià de Lòria, amb les diferents activitats que inclou la festa, i els diferents pobles i localitats de la parròquia.

De la seva banda, el director de Cultura del Comú de Sant Julià, Jordi Gonzàlez de Alaiza, va indicar que durant l'enregistrament s'ha aprofitat per fer un vídeo que servirà per promocionar la cançó pel canal de vídeos online Youtube i a través de les xarxes socials, i que també serà la melodia de les falques de ràdio, amb l'objectiu que la gent de la parròquia se la faci seva aquests dies, informa l'ANA.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT