PUBLICITAT

El FC Andorra confirma la incorporació de Sebas Gómez

  • El club treballa per renovar el gruix de la temporada passada i sumar amb Lima, Moreno i Marc Garcia
EL PERIÒDIC
ESCALDES-ENGORDANY

Periodic
Sebas Gómez ja és exjugador del Matecosa Sant Julià i formarà la punta de llança del nou FC Andorra. Foto: TONY LARA

El FC Andorra treballa sense preses però sense pausa. A finals de la setmana passada es va tancar la incorporació ja confirmada de Sebas Gómez, davanter internacional amb Andorra i fins ara al Matecosa Sant Julià, i aquesta setmana el club treballa per acabar de completar les renovacions del gruix de l'equip de la temporada passada, a més de donar un impuls a les negociacions amb Ilde Lima i Marc Garcia, a més de intentar seure a parlar amb Sergio Moreno, que ja sap de les intencions de l'entitat andorrana.

Sebas Gómez deixa el Matecosa i ocuparà el lloc en l'Andorra que han deixat Riera –ha marxat a jugar a la Primera Divisió xipriota– i Fabio, que no compta per al cos tècnic i el club ja li ha obert la porta de sortida al mateix temps que el Matecosa li ha obert la d'entrada per tapar l'espai lliure deixat per Sebas. Una vegada tancat el cercle per aquest costat, el FC Andorra, que ja té confirmades també les continuïtats de Xavi Gil, Cristian i el porter Albert, vol acabar de perfilar la plantilla aquesta setmana amb les renovacions de Ferran Pol, Emili, Marc Pujol, Paredes, Maneiro, Mejías, Ayala, Joël, Toscano, Somoza i Àlex Roca. De la mateixa manera, pujaran al primer equip Moisés San Nicolàs i Leo Alves, mentre que de baixes, a més de Fabio i Riera, en són també Xavi Llanas i Armand Fajardo, mentre que el club encara no té decidit el cas de Maicon, ja que el jugador té possibilitats de mantenir-se en la disciplina de Justo Ruiz, també renovat, tot i que en un principi tenia peu i mig fora de l'entitat.

SENSE AVANÇOS EN MÉS FITXATGES / Els avanços pel que fa a les futures incorporacions de jugadors com Ilde Lima, Sergio Moreno i Marc Garcia són escassos. Amb tot, el club ja ha tingut una primera reunió amb Lima, el qual ha rebut una proposta futbolística. Però en aquell moment no es va parlar de diners, sabent el club que segurament no podrà competir en aquest punt amb els equips de Primera Divisió de la lliga andorrana amb places europees i per tant diners a les arques, que en tenen per fer-li l'ullet als futbolistes. Sigui com sigui, el portaveu de la nova junta directiva, Emili Puig, va confirmar ahir que la intenció és avançar en aquest sentit, sempre dins dels marges en què es mou el club, que tampoc no té tancat el pressupost encara. Sergio Moreno està de vacances i la decisió de Marc Garcia està pendent d'una qüestió personal.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT