PUBLICITAT

El PS d'Ordino afirma que el Comú segueix un pla com el seu

  • «El nostre programa toca de peus a terra i el segueixen com si fos seu», manifesten
EL PERIÒDIC
ORDINO

Periodic
Carolina Poussier, cap de llista del PS d'Ordino, durant la campanya Foto: ÀLEX LARA

Els membres del Partit Socialdemòcrata d'Ordino, que a les passades eleccions comunals van quedar fora de la corporació, van fer un balanç de la feina que han fet en els darrers mesos sense estar presents al Comú. Segons indiquen en un comunicat de premsa, el balanç «és positiu», ja que afirmen que «els responsables comunals s'han adonat que el nostre programa era el que tocava de peus a terra i l'estan seguint com si fos seu». A més, asseguren que mantenen reunions mensuals amb els cònsols i alguns consellers, i que transmeten a la corporació les demandes del poble.

El balanç dels primers mesos del mandat comunal d'Ordino és positiu per als membres del Partit Socialdemòcrata. Destaquen tres qüestions que els semblen fonamentals, com són la remodelació del Prat del Call, el Centre de Salut i Arcalís.

Pel que fa al Prat del Call, els socialdemòcrates destaquen que han intentat convèncer el Comú perquè faci una consulta popular sobre com s'hauria de remodelar, i que tot i que no ho han aconseguit, sí que s'ha fet una enquesta als pares, i això ja els sembla un mèrit aconseguit.

Quant al Centre de Salut, en el mateix comunicat de premsa apunten que estan a favor de fer-lo, però que «s'hauria de fer tenint en compte la necessitat i demanda real», i que temen que en un moment de crisi amb previsió de disminució de serveis de Salut, no hi hagi els serveis necessaris per a aquest nou Centre d'Atenció Primària. Per això es pregunten si no valdria la pena fer un CAP més ajustat i destinar els estalvis a subvencions culturals o a «evitar l'acomiadament d'empleats comunals».

Pel que fa a Arcalís, celebren el camí que ha pres la corporació, i asseguren que el PS va ser l'únic partit que no portava inversions milionàries en ginys mecànics al seu programa, i que deixava clar que calia revisar l'organigrama. Així, destaquen que «celebrem un cop més que el Comú vingui al nostre programa» i que s'estigui apostant per la qualitat i revisant l'organigrama, i es mostren satisfets per «haver aconseguit fer-los veure la realitat», informa l'ANA.

Els membres del PS es reuneixen mensualment amb els cònsols i alguns consellers de la corporació per treballar alguns temes i demanar informacions, i afirmen que «el nostre principal objectiu és fer arribar les demandes del poble».



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT