PUBLICITAT

Lescano farà la Copa del Rei amb el Vischer Team

  • Competirà en la classe RI 1 amb el vaixell Kajsa III de Der Maur
EL PERIÒDIC
ESCALDES-ENGORDANY

Periodic
El Kajsa III al qual hi haurà Lescano, últimant les proves fa uns dies Foto: KAJSA.CH

Marcel Lescano torna a ser el centre d'atenció dins del món de la vela. Disputarà des d'avui en la Copa del Rei Audi Mapfre 2012 que aquest any, coincidint amb la baixa de Juan Carlos I, ha aconseguit el rècord de vaixells inscrits, superant els 150.

Lescano, que hi participarà amb la llicència de l'Andorra Club de Vela, estarà enquadrat en la categoria RI 1, amb l'equip Vischer Team i a bord del vaixell Kajsa III que té a Rolf Auf Der Maur com a capità i armador. Aquesta categoria compta amb 30 embarcacions inscrites i l'equip suís al qual hi ha Lescano aspira al podi amb un vaixell completament nou construït per a l'ocasió tot i les poques referències que hi ha sobre la resta dels rivals.

ENCARREGAT DE LES VELES / Segons el regatista andorrà: «Serem 13 tripulants professionals procedents de Suïssa, Anglaterra, Alemanya i Andorra principalment i jo faré les funcions de pal, sobretot pujant i baixant les veles». Lescano ha treballat dur en els darrers mesos per recuperar-se d'una lesió a l'esquena de la qual «ja no he tornat a tenir molèsties».

L'andorrà ho va assegurar ahir , el dia de descans dedicat a la planificació de les estratègies de carrera, després de tres dies intensos d'entrenaments de 10.30 hores a 18.30.

La gran cita espanyola de regates més important en aigües del Mediterrani començarà a la Badia de Palma i finalitzarà el dissabte vinent després de sis dies de competició.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT